Locatie

Nassausingel 26

Bel Ons

+31 6 18 71 92 92

Email

info@ajunto.nl

Werkwijze

Ajunto - Samen Sterk

Onze werkwijze.

Bij Ajunto vinden wij maatwerk belangrijk. Met diverse werkwijzen, thema’s en leerlijnen proberen wij altijd onze training aan te sluiten bij de hulpvraag van de groep.

1. Aanvragen

Vul het contact formulier in en stuur ons alvast wat informatie toe.

2. contact

Wij nemen binnen 48 uur contact met jullie op.

3. Hulpvraag

Voor elk traject wordt maatwerk geleverd. Waar ligt jullie focus?

4. Leerlijnen

In overleg kiezen we voor 8 of 12 weken. Liever maatwerk, geen probleem.

5. Inplannen

Wij proberen ons altijd aan te passen aan de schoolroosters en tijden.

6. Starten

Na bevestiging gaan wij vol enthousiasme aan de slag.

Doelgroepen

Wij zijn er voor iedereen!

Ajunto biedt 8 en 12 weekse pakket trainingen aan waarbij sociale vaardigheden, weerbaarheid en emotie regulatie op de voorgrond staan. Samen kijken we naar de hulpvraag en bieden wij trainingen aan op maat, zowel individueel als in groepsverband.

Wij werken met jullie schooltijden.

Basisonderwijs

Speciaalonderwijs

Middelbaaronderwijs

Jongvolwassenen

0 +
Trainingen Gedraaid
0 +
Jaren Ervaring
0 +
Studenten Geholpen
0 +
Professionele Trainers
Team Ajunto

ervaringsdeskundige binnen het vakgebied

Ajunto bestaat uit twee ervaren compagnons uit het onderwijs, de zorg en de leisure branch. Samen met een team van enthousiaste instructeurs staan wij voor jullie klaar!

Bram Walgraeve

Trainer & eigenaar

Corina Oudesluijs

Trainer & eigenaar

Recensies

De verhalen van Ajunto.

Wij hebben al school Bram mogen inzetten als leerkracht Weerbaarheid met sport als middel om kinderen te leren zich weerbaar op te stellen. Onze leerlingen gaven aan het einde van deze lessen aan elkaar beter te hebben leren kennen, elkaar meer te vertrouwen, dat ze hun eigen grenzen beter kunnen aangeven en dat ze ook hun grenzen hebben durven verleggen. Er zit ook zeker een onderdeel teambuilding in. Een absolute aanrader voor iedere groep

  Kimberley Sterenborg
  Kimberley Sterenborg

  Adjunct Directeur

  Mijn groep 7/8 heeft met veel belangstelling en interesse de lessen weerbaarheid gevolgd. Er zit een mooie, duidelijke opbouw in de lessen. Dit gaat altijd in overleg met de leerkracht. Veel aandacht voor respect, zelfvertrouwen, focus en ademhaling met veel afwisselende werkvormen. Ook het werkboekje is heel fijn om in de klas te kunnen gebruiken. De afsluitende les is een prachtig moment; alle leerlingen kregen het voor elkaar om hun plankje door midden te slaan!

   OcTho
   OcTho

   Openbare basisscholen Gemeente Tholen

   Falco is voor mij een van de meest inspirerende voorbeelden in het pedagogisch werkveld. Met zijn creativiteit, humor en oplossingsgerichte instelling kan hij kinderen en jongeren in hun kracht zetten en stimuleren in hun ontwikkeling. Hij voelt haarfijn aan wat er speelt en gebruikt dit op een positieve manier, door kinderen zich gezien te laten voelen en op de juiste momenten grenzen te stellen aan gedrag. Dit doet hij op een constructieve manier, waarbij de pedagogische relatie in mijn ogen voor hem altijd centraal staat. Daarnaast is hij een echte toevoeging aan het team, door zijn optimisme en serieuze werkhouding.

    Martje Heerkerns
    Martje Heerkerns

    Senior begeleider AMO

    De weerbaarheidstrainer gaat lekker actief aan de slag met mijn groep. Hierdoor leren leerlingen hun grenzen te verleggen. Spannende dingen oefenen in een veilige sfeer olv bekwame docenten. Letterlijk en figuurlijk stevig leren staan. Kinderen krijgen handvatten mee die ze gelijk of later in hun leven toe kunnen passen. Een ervaring waar zij lang op terug kunnen vallen.

     VPCO
     VPCO

     Christelijke basisscholen gemeente Tholen

     Contact
     Vragen?

     Contact ons

     Zin in een bakje koffie? Neem gerust contact met ons op.