Locatie

Nassausingel 26

Bel Ons

+31 6 18 71 92 92

Email

info@ajunto.nl

Sova Trainingen

voor het basis onderwijs.

Ajunto biedt 8 – 12 weeks pakket trainingen aan waarbij sociale vaardigheden, weerbaarheid en emotie regulatie op de voorgrond staan.

Samen kijken wij naar de hulpvraag en bieden wij trainingen aan op maat, zowel individueel als in groepsverband. Dit alles met sport als middel! 

Ajunto - Samen Sterk

Onze Speerpunten

Bij Ajunto vinden wij maatwerk belangrijk. Met diverse werkwijzen, thema’s en leerlijnen proberen wij altijd onze training aan te sluiten bij de hulpvraag van de groep.

Sociale Vaardigden

Sociale vaardigheden aanleren omvat o.a. elkaar laten uitspreken, actief luisteren, inleven in elkaars perspectief, feedback geven en ontvangen, conflicten oplossen, respectvol communiceren, etc.

Emotie Regulatie

Bij emotie regulatie gaat het om adequaat omgaan met je emoties. Sommige mensen kunnen problemen ervaren in het reguleren van hun emoties.

Weerbaarheid

Het leren van fysiek bewustzijn is bedoeld om zelfbescherming te ervaren om fysieke confrontaties juist uit de weg te kunnen gaan.

Ajunto | Samen Sterk

Onze trainingen

De Ajunto trainingen die worden aangeboden zijn gericht op het jonge basisschoolkind. Hierin staat het kind binnen de klas centraal, waarbij de begeleiding zich richt op sociale vaardigheden, emotie regulatie en weerbaarheid. Deze trainingen worden aangeboden door middel van sport in de gymzaal of het speellokaal.

sova Trainingen onderwijs

Wat bieden wij aan?

Meer informatie over onze Ajunto-driehoek en de manier van werken? 

DSC02668

Gratis introductieles

Benieuwd naar de mogelijkheden?

DSC02757

8 tot 12 weken

Vraag onze brochure aan.

DSC02356

Maatwerk

Wij denken altijd met jullie mee!

Recensies

De verhalen van Ajunto.

Wij hebben al school Bram mogen inzetten als leerkracht Weerbaarheid met sport als middel om kinderen te leren zich weerbaar op te stellen. Onze leerlingen gaven aan het einde van deze lessen aan elkaar beter te hebben leren kennen, elkaar meer te vertrouwen, dat ze hun eigen grenzen beter kunnen aangeven en dat ze ook hun grenzen hebben durven verleggen. Er zit ook zeker een onderdeel teambuilding in. Een absolute aanrader voor iedere groep

  Kimberley Sterenborg
  Kimberley Sterenborg

  Adjunct Directeur

  Mijn groep 7/8 heeft met veel belangstelling en interesse de lessen weerbaarheid gevolgd. Er zit een mooie, duidelijke opbouw in de lessen. Dit gaat altijd in overleg met de leerkracht. Veel aandacht voor respect, zelfvertrouwen, focus en ademhaling met veel afwisselende werkvormen. Ook het werkboekje is heel fijn om in de klas te kunnen gebruiken. De afsluitende les is een prachtig moment; alle leerlingen kregen het voor elkaar om hun plankje door midden te slaan!

   OcTho
   OcTho

   Openbare basisscholen Gemeente Tholen

   Falco is voor mij een van de meest inspirerende voorbeelden in het pedagogisch werkveld. Met zijn creativiteit, humor en oplossingsgerichte instelling kan hij kinderen en jongeren in hun kracht zetten en stimuleren in hun ontwikkeling. Hij voelt haarfijn aan wat er speelt en gebruikt dit op een positieve manier, door kinderen zich gezien te laten voelen en op de juiste momenten grenzen te stellen aan gedrag. Dit doet hij op een constructieve manier, waarbij de pedagogische relatie in mijn ogen voor hem altijd centraal staat. Daarnaast is hij een echte toevoeging aan het team, door zijn optimisme en serieuze werkhouding.

    Martje Heerkerns
    Martje Heerkerns

    Senior begeleider AMO

    De weerbaarheidstrainer gaat lekker actief aan de slag met mijn groep. Hierdoor leren leerlingen hun grenzen te verleggen. Spannende dingen oefenen in een veilige sfeer olv bekwame docenten. Letterlijk en figuurlijk stevig leren staan. Kinderen krijgen handvatten mee die ze gelijk of later in hun leven toe kunnen passen. Een ervaring waar zij lang op terug kunnen vallen.

     VPCO
     VPCO

     Christelijke basisscholen gemeente Tholen

     FAQ

     Veelgestelde Vragen

     Heeft u nog een andere vraag? Bel of mail ons gerust. 

     Team Ajunto

     ervaringsdeskundige binnen het vakgebied

     Ajunto bestaat uit twee ervaren compagnons uit het onderwijs, de zorg en de leisure branch. Samen met een team van enthousiaste instructeurs staan wij voor jullie klaar!

     Bram Walgraeve

     Trainer & eigenaar

     Corina Oudesluijs

     Trainer & eigenaar

     gratis adviesgesprek + brochure

     Bij Ajunto vinden wij maatwerk belangrijk. Met diverse werkwijzen, thema’s en leerlijnen proberen wij altijd onze training aan te sluiten bij de hulpvraag van de groep. Door middel van een vrijblijvend advies kunnen wij kijken wat er precies nodig is.
     Contact
     Vragen?

     Contact ons

     Zin in een bakje koffie? Neem gerust contact met ons op.