Locatie

Nassausingel 26

Bel Ons

+31 6 18 71 92 92

Email

info@ajunto.nl

Over Ajunto - Samen Sterk

Over Ajunto

Trainingen in de tijd en taal van nu

Ajunto biedt groepstrainingen aan in het onderwijs met sport als middel.

We leggen de focus op; weerbaarheid, emotie regulatie en sociale vaardigheden

Missie

Ajunto heeft de missie om sport als middel te gebruiken te komen tot een collectieve gedragsverandering en sociale bewustwording.

Visie

Jongeren in een veilige omgeving emotionele-sociale vaardigheden aanleren. In verbinding met jezelf en de ander staan. Samen sta je sterk!

Onze kennis en ervaring

Bekijk video

Wij werken hard aan ontwikkeling voor groepsdynamiek binnen het onderwijs.

Team Ajunto

Ervaringsdeskundige binnen het vakgebied

Ajunto bestaat uit drie ervaren compagnons uit het onderwijs, de zorg en de leisurebranch. Samen met een team van enthousiaste instructeurs staan wij voor jullie klaar!

Magriet Koolen

Trainer & Planning

Bram Walgraeve

Trainer & managing partner 

Corina Oudesluijs

Administration & managing partner 

Jop

Trainer 

Steven

Trainer

Tim

Trainer

Sherrif

Trainer

Recensies

De verhalen van Ajunto.

Wij hebben al school Bram mogen inzetten als leerkracht Weerbaarheid met sport als middel om kinderen te leren zich weerbaar op te stellen. Onze leerlingen gaven aan het einde van deze lessen aan elkaar beter te hebben leren kennen, elkaar meer te vertrouwen, dat ze hun eigen grenzen beter kunnen aangeven en dat ze ook hun grenzen hebben durven verleggen. Er zit ook zeker een onderdeel teambuilding in. Een absolute aanrader voor iedere groep

  Kimberley Sterenborg
  Kimberley Sterenborg

  Adjunct Directeur

  Mijn groep 7/8 heeft met veel belangstelling en interesse de lessen weerbaarheid gevolgd. Er zit een mooie, duidelijke opbouw in de lessen. Dit gaat altijd in overleg met de leerkracht. Veel aandacht voor respect, zelfvertrouwen, focus en ademhaling met veel afwisselende werkvormen. Ook het werkboekje is heel fijn om in de klas te kunnen gebruiken. De afsluitende les is een prachtig moment; alle leerlingen kregen het voor elkaar om hun plankje door midden te slaan!

   OcTho
   OcTho

   Openbare basisscholen Gemeente Tholen

   Falco is voor mij een van de meest inspirerende voorbeelden in het pedagogisch werkveld. Met zijn creativiteit, humor en oplossingsgerichte instelling kan hij kinderen en jongeren in hun kracht zetten en stimuleren in hun ontwikkeling. Hij voelt haarfijn aan wat er speelt en gebruikt dit op een positieve manier, door kinderen zich gezien te laten voelen en op de juiste momenten grenzen te stellen aan gedrag. Dit doet hij op een constructieve manier, waarbij de pedagogische relatie in mijn ogen voor hem altijd centraal staat. Daarnaast is hij een echte toevoeging aan het team, door zijn optimisme en serieuze werkhouding.

    Martje Heerkerns
    Martje Heerkerns

    Senior begeleider AMO

    De weerbaarheidstrainer gaat lekker actief aan de slag met mijn groep. Hierdoor leren leerlingen hun grenzen te verleggen. Spannende dingen oefenen in een veilige sfeer olv bekwame docenten. Letterlijk en figuurlijk stevig leren staan. Kinderen krijgen handvatten mee die ze gelijk of later in hun leven toe kunnen passen. Een ervaring waar zij lang op terug kunnen vallen.

     VPCO
     VPCO

     Christelijke basisscholen gemeente Tholen